PROJE ADI: ÖLÜMSÜZ ASKER






Bu Tarz Konular İçin Youtube Kanalımıza Bakabilirsiniz



    1945 yilinda celne şehrini ele geçiren Amerika karargahtaki bodrum katında duvarla kaplı gizlenmiş bir şey bulunmakta olsuğunu belirtti.bodrumda ki -5 ile -4. Katlar sularla kaplanmış. Ve her seviye  kademe kademe daha soğuk. Yataklarda kayışlar vardı ve ameliyathane gibiydi. Amerika'nın buraya gönderdiği dalgıçlar. Bidaha çıkamadı. Burdaki suyu boşaltma karari alındı. Suyu her boşaltmada kendiliğinden doldu.bir gün bir nobetçi aşağı duvara baktiğinda hayalete benzer bi varliğin geçtiğini gördü. Sonrasinda gri ünüformalı demir haçlı alman askerleri geldi. O hayalet askerler karşi duvardan geçerek gitti.
  2012 yılında bir günlük bulundu. Doktor henrike ayit bu günlükte esirler ve ölmeye yakın askerler buraya getirilir. Dunyaya ait olmayan varliklar ölen bedenler üzerinde çalişma yaparlardı
  Yaptıkları ruh bedenden çikinca bir şekilde savaşabilcek şekilde hazirlmalariydi günlükte doktor henry deneyin başarisiz olduğunu soyler.
  Ama bu ölüp diriltilen askerler herkese saldiriyordu öldürülmek istense de kurşunla ölmüyordu. Bu yuzddn bu deneye son verildi
  Bu canlandirilan askerler bir şekilde ordan götürüldü.İnandırıcılığı tartışılır tabi ama belli de olmaz
  .bunu destekleyici bir haber de  7 Haziran 1945 te ki New York Times gazetesinde yer alan şu haberdir
  Uçan daireler bir gizli silahtır. Almanlar tarafından üretilmiş ve ülkenin batı sınırında ortaya çıkmıştır. Amerikan hava kuvvetlerinin verdiği bilgiye göre, Almanya göklerinde uçan gümüş balonlar görülmüştür. Hatta bunların bazıları neredeyse saydam yapıdadır.”
  Ve bu haberin olduğu yıllarda UFO görülme vakaları da artış gostermekteydi
  Ayrica;
  Hitler Okült bilimlerle de ilgileniyordu. Alman ırkının geçmişteki büyük bir uygarlık olan Atlantisin devamı olan üstün bir ırk olduğunu düşünüyordu.Alman Kaynaklarında geçen garip bir iddiaya göre o zamanlar Adolf Hitler’in sağ kolu Genaral Himmler’e bir görev verilmişti. O da son derece negatif bir varlık olduğu için düşünce formu şeklinde negatif Orion’lu uzaylılardan yardım alarak çok gelişmemiş UFO araçları yaparak kullandıkları söyleniliyor ama gelişmiş UFO’ları kullanmalarına ”Dünya Dışı Konfederasyon” tarafından izin verilmemiştir. Şeklinde geçiyor. Eğer dünyaya koruyucular ve Satürn Konseyi tarafından karantina uygulanmamış ve özgür irade yasası olmasaydı, Hitler gelişmiş UFO’ları devreye alacak ve tüm dünyayı 1 hafta içinde denetim altına alabilecekti şeklinde garip iddialar bulunmaktaydi. Bunlar Adolf Hitler'in böyle büyük bir yükselişini gölgede bırakmak için uydurulan hikayeler olabilir Her ne kadar garip olsa da elde kanıt bulunmasa imkansız değil peki arkasinda böyle bir güç olmasına rağmen Hitler neden mağlup oldu bu konuya birdahaki yazıda değineceğim.
«
Previous
Sonraki Kayıt
»
Next
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok

Leave a Reply

Perform

Cat-5

Cat-6