Öncelikle merhaba  arkadaşlar bu yazımda sizlere  Helena P. Balavatsky'nin  de bahsettiği Yedi Kök soy ve Kadim Irklar teorisini anlatacağım

bu konu hakkında video da hazırladım izlemek isterseniz kanalımın adı auroralien



 Balavatsky, Paracelsus'dan müktesep okültist fikri düşünceyi benimsemiş ve uğruna hayatının çoğunu sarf etmiş birisi olarak, Gizli Doktrin isimli kitabında "Yedi Kök Soy" ve "Kadim Irk" kavramlarından bahsetmiştir.. Balavatsky'nin anlattıklarına göre; "Kadim Irklar 7Ana kök soy biçimindedir.





















balavatskye göre şuan insanlık 5.evresindedir. bu evrenin adı aryanlılardır
balavatsky dünyanın yaşı boyunca her daim canlilar olduguna inanır bu ilk canlılar ruh gibi astral canlılardır bunlar ilk ana kök soydur bu kök soyun 7 evresi var ve 7. evreden sonra yeni evreye gecilir yani yeni canlılar türer
balavatskye göre 7 ana kök soy vardır. bu soylar
astral canlılar
astral devler
devler
atlantisliler
aryanlar
ve bilinmeyen 2 ana kök soy dan olusur
size söyle örnek vereyim her ana soyun 5.ci evresinde yeni canlilar olusmaya baslar mesela atlantisliler 5. evresindeyken biz insanların medeniyetleri oluşmuşş bu mdeniyetler eski mısır eski çin inka maya gibi medeniyetledir. biraz da bu yüzden gelişmiş bir teknolojileri olduğu düşünülmektedir.

Bu yedi ana kök soya geçicek olursak


Astral Soy


ruh enerji ile ilgili görsel sonucu


Kütlesi ve bir şekilleri olmadığına inanılan enerjisel varlıklardır.Somut değillerdir.

Organları olmasa bile duyusal özellik gösterebilen bu varlıklar Semavi dinlerde geçen Cinlere benzemektedir
Şimdi diyeceksiniz günümüzde hala neden yok diye işte yedi ana kök soy teorisine göre  kök soylar, yedinci alt soyun da bitiminden sonra bir tufan veya felaket neticesiyle yok oluyor, bu şekilde diğer kök soya geçiliyor. Bu Kıyamete benziyor teorimizi de güçlendiriyor


Hyperborealılar




    Bu varlıklar  İlk kayıp kıta olan Hyperborea'da yaşamış varlıklardır. Aynı bitkiler gibi Çift cinsiyete sahip olan bu canlılar kendi kendine üreyebilmektedir.Günümüzdeki insanlardan çok büyük olduklarından dolayı Dev olarak nitelendirebileceğimiz bu canlılar, ilk ana kök soyun aksine, yeryüzünde ısının azalması sebebiyle maddelerin katılaşma sürecinde; ruhanî forumda değil, biz insanlar gibi somut bir hayat sürdüler.


Lemuryalılar




    
    Üçüncü ana kök soy Lemuryalılardır ikinci kayıp kıta olan Mu'da yaşadığı düşünülmektedir. İkinci ana kök soya göre kendilerini adapte ederek yine bir gelişim göstererek  cinsiyetlere ayrılmışlar ve kendi aralarında iki ırka ayrılmışlar. İnsan formundaki canlılar, ilk kez üçüncü kök soyda meydana geldi. Bu kök soyun, gelişimin tamamlanmasıyla "Yeni Sürüm Hyperborealılar" olduklarını söyleyebiliriz. Boyları  üç metre olan bu varlılklar Hz Nuhun atası enochun kitabındaki nefilim denen devlere benzemektedir.Bu devler ilk defa Lemurya(Mu) kıtasında büyük taştan evler inşa etmişlerdir. Dünya dışı yaşam formlarıyla etkileşim halinde oldukları düşünülmektedir. Yok oluşları hakkında bir çok teori olsa da en kuvvetlisi 4. Ana kök soy olan Atlantisliler ile yaptıkları savaşta kullanılan (Haarp silahı gibi) gelişmiş silahlar lemurya kıtasını (mu) sular altında bırakmıştır



Atlantisliler

















   
     Atlantislilerin kayıp kıta da yaşadığı söylenmektedir
Atlantislilerin kendini ruhsal yönde (psişik güç) geliştirdiği düşünülmektedir.  örneğin enerjiyle bitkilerin meyve sebzelerin büyümeleri hızlandırılabilir vahşi hayvanlar evcilleştirilebilirdi. biz insanlardan bir önceki kök soy olan 4. ana kök soy da bulunan  Atlantislilerin bütün alt soylarının adı bilinmektedir. Sırasıyla bu alt soyların isimleri şöyle; 1 - Ramnahal Medeniyeti, 2- Tlavatli Medeniyeti, 3- Toltec Maya Medeniyeti, 4- Turanian (Eski Çin) (Medeniyeti), 5- Orijinal Semite Medeniyetİ, 6- Akkadian Medeniyeti , 7-Mongollar Medeniyeti. şeklindedir. Atlantisliler de dünya dışı yaşam formuyla iletişim halinde ve çok güçlü bir teknolojiye sahipti.Bir teoriye göre Atlantisliler Mu kıtasını yok ettiklerinden dolayı Dengeyi bozmuşlar kendi kıtaları da su altında kalmıştır. Bir kısmı felaketten kurtularak Mısır medeniyetini oluşturmuştur.

   Her ana kök soyun son üç basamağı  yaşanırken, yeni ana kök soyun ilk üç basamağı yaşanmaktadır.yani her ana kök soyun beşinci basamağı, yeni ana kök soyun ilk basamağını başlatıyor.


Aryanlar







      Beşinci ana kök soy ise, bizim de içinde bulunduğumuz "Aryanlar" kök soyudur. Atlantis'in haricinde, bizim kök soyumuzun da bütün alt soyları bilinmektedir. Bizler şuanda, beşinci ana kök soyun beşinci basamağından, altıncı alt basamağına geçiş yapmaktayız. Şuanda bulunduğumuz beşinci alt soy, bizden sonraki yeni kök soyun da başlangıcı.Tetonic olarak bilinmektedirBalavatskynin ifadelerine göre Bizden sonra  Avustralya ve Amerikan  adlı iki alt kök soy daha gelecek. Bizler, kıyamet adını verdiğimiz inanış ( dünya savaşı) yaşanırken altıncı ana kök soyun
 ilk alt soyları oluşmaya başlayacaktır.Bizden önce ise Hint ve Antik Mısır, Arabian Semite, İran Pers ve Celtik Keltler adlarına sahip dört alt soy yaşadı. 
Peki; bu kadar teknolojiye sahip olan eski kök soylar hiç not  veya tarih adına yazılı şeyler tutmadı mı? Tabii ki de tuttular. Fakat kıtaların batmasıyla ve tufanlarla birçoğu yok olduğu söylenen kaynakların kalanları İskenderiye kütüphanesi'nde tutulsa da, İskenderiye Kütüphanesi  yakılınca geriye hiçbir kaynak kalmadı. Bu da bilimsel bir kaynağın olmamasının sebebini açıkça gösteriyor.



Teoriye göre 7. ana kök soy aslında 1. ana kök soy olan astral ruhlar. ve her yok oluşta yeni bir başlangıç oluşturarak bu döngüyü hep devam ettirmektedirler. aslında biz her kök soyun izini taşımaktayız.

İlerki yazılarda görüşmek dileğiyle hoşçakalın :)

İSTERSENİZ BANA AİT OLAN VİDEOSUNU DA İZLEYEBİLİRSİNİZ. https://youtu.be/Up_KuqZdwBE


«
Previous
Sonraki Kayıt
»
Next
Önceki Kayıt

2 yorum

İNSANLARIN DA BULUNDUĞU KADİM IRKLAR (7 ANA KÖK SOY)

Perform

Cat-5

Cat-6