meditasyon ile ilgili görsel sonucu

Bu Tarz Konular İçin Youtube Kanalımıza Bakabilirsiniz





MEDİTASYON:
  Meditasyon içsel dalıştır. ruhumuzla, benliğimizle kurduğumuz bağdır. Meditasyon için bir sürü farklı yöntemler vardır. Bugün sadece basit meditasyon yönteminden bahsedeceğiz. Herkes bilir bağdaş kurulur veya yatılır gözler kapatılır, derin nefesler alınır ve rahatlanır. Aslında çoğu kişi meditasyonu yoga ile karıştırırlar. HAYIR! Meditasyon ve yoga aynı şey değildir.
meditasyon ile ilgili görsel sonucu
Peki meditasyonumuzu nasıl daha etkili yaparız:
Meditasyonda önemli olan benliğimizle ve evrenle kurduğumuz enerji bağının gücüdür. Odaklanmakta zorluk yaşayabilirsiniz, bunun için ilk önce nefes teknikleri ile ve imajinasyon yöntemi ile zihni aradan çekmeliyiz. Odaklanmamızı etkileyen tek şey aslında zihindir. Zihni ve yaşamsal düşüncelerimizi aradan kaldırdığımızda ruhsal bağlantımız için çok güçlü bir adım atmış oluruz. Zihin realisttir. İlk önce zihimize neyin gerçek olduğunu kabul ettirmemiz gerekir. Yaşam koçlarının kullandığı yöntem de budur aslında. Zihni aradan çektiğimizde gerçeklik algımız değişicektir. Lafı daha fazla uzatmadan konuma geri dönüyorum. Zihin aradan çekildiğinde imajine yeteneğimizi kullanmamız gerekir. Enerji akışları için imajine etmemiz yani hayal etmemiz gerekir. İmajine yeteneğiniz ne kadar güçlü olursa meditasyonda ve diğer psişik güçleri kullanmada o kadar etkili oluruz. Meditasyonda enerjiyi pozitif olan her yerden ve her şeyden alabilirsiniz. Güneşden, Aydan özellikle dolunay zamanında yaptığınız meditasyonlarda dolunayı kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim, bitkilerden, ağaçlardan,gökyüzünden, bulutlardan, doğadan, evrenden hatta gezegenlerden bile enerji alabilirsiniz.
meditasyon mumları ile ilgili görsel sonucu
Meditasyonlarımızı güçlendirecek bir diğer faktör ise mumlardır. Meditasyonu gece yapıyorsanız eğer loş bir ortamda olmalısınız. Bu loş ortam için en uygunu ise mumlardır. Mumlar biz fark etmesekte ateşin enerjisini ortama aktarır, hem daha fazla enerji hemde en uygun ortamı sağlarız. Mumların renklerine göre enerji farkları da vardır. Bununla ilgili daha fazla bilgiye sahip olmadığım için herhangi bir makale yazamayacağım fakat bununla ilgili internette onlarca bilgi ve onlarca makale bulabilirsiniz.

meditasyon tütsüleri ile ilgili görsel sonucu
Bir diğeri ise tütsülerdir. Tütsü eski bir gelenek olsa da meditasyonlar için çok büyük faydaları vardır. Tütsülerin farklı kokuları farklı enerjileri temsil eder. Hafızamızın en güçlü olduğu 5 duyu organımızdan kokudur. Hafıza görğüntü, ses ya da hissi unutur fakat kokuyu unutmaz. Yine bunu da farklı sitelerden öğrenebilirsiniz, hangi koku hangi duygu hangi enerji için öğrenebilirsiniz.


Ve son olarak meditasyon müzikleri. Yine internette bir sürü harika meditasyon ve şamanik müzikler var. Meditasyon yaparken kulaklığınızı takın ve tüm meditasyonunuz boyunca seçtiğiniz müziği dinleyin.


Bugünlük bu kadar bir sonraki makalemde görüşmek üzere. Yorumlarınızı eksik etmeyin ve sormak istedikleriniz için yorumlardan ve sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Huzurlu kalın hoşçkalın :).
«
Previous
Sonraki Kayıt
»
Next
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok

Leave a Reply

Perform

Cat-5

Cat-6