» » » » » Reenkarnasyon Nedir? Geçmiş Yaşamlarını Hatırlayan İlginç İnsanlar


Video Hoşunuza Giderse Beğenip Abone olmayı unutmayın arkadaşlar

REANKARNE



Öncelikle merhaba arkadaşlar, bu videomda sizlere reankarnasyonun ne olduğunu ve reankarne örnekleri anlatacağım. Reankarnasyonun ne olduğu ile başlayalım. Ruh göçü olarak da tanımlanan reankarnasyon ruhun sadece bir bedene ait olmadığı, beden öldüğünde ruhun farklı bir bedene geçmesi şeklinde sonsuz devam ettiği bir döngüdür.          Hem dünyada hem de ülkemizde bununla ilgili bir sürü vakaya rastlanmaktadır. Bu vakalardan örneklere geçecek olursak: 


  1. Eskiden Pam adında bir kadındım:

ABDnin Ohaio kentinde yaşayan Luke 2 yaşından beri ateşten ve yüksekten korkuyordu. Ailesi başta bunu önemsemese de Luke konuşmaya başladığında ilginç şeylerden bahsetmeye başladı. Bir gün annesine ‘’ ben eskiden Pam adında bir kadındım, siyah saçlarım vardı ve küpe takıyordum.’’ Daha sonra annesi Pam kim dediğinde Luke “ Eskiden olan ben. Ben aslında öldüm cennete gittim. Tanrıyı gördüm ve tanrı beni geri gönderdi uyandığımda bir bebektim ve adımı Luke koydunuz, Şikago da yanan bir binadan düşerek öldüm” dedi. Bunun üzerine araştırma yapmaya başlayan Luke un annesi Erika gerçekten de Şikagoda Paxton Hotel de 93 senesinde çıkan bir yangında Pamela Robinson adında bir kadının can havli ile camdan atlayarak öldüğünü öğrendi. Daha sonra Erika ‘Çocuğumun İçinedeki Hayalet ‘ adlı bir programa katıldı. Bu programda Luke a içinde Pamela nın da olduğu bir sürü fotoğraf gösterildi ve Luke hangisinin Pam olduğunu bildi. Zamanla Luke un anlattıkları azaldı şimdi ise nerdeyse bu konudan hiç bahsetmemektedir.



  1. Kürekli Katil

Ekberde yaşayan Mehmet Bekler bir gün dükkanına gelen bir müşterisi ile kavga etti. Müşterisi Mehmetin kafasına kürekle vurdu ve Mehmet Bekler hayatını kaybetti. Daha sonra yakın bir köydeki bir kadın rüyasında bir adam gördü ve adam kadına ‘’ Kafama kürekle vurdular ve öldüm, seninle kalmak istiyorum başkasıyla değil.’’ Dedi.  Sonra kadın bir bebek dünyaya getirdi. Bebeğin kafasında bir yara izi bulunuyordu ve bebek konuşmaya başladığından beri eski yaşamından bahsetmeye başladı ve isminin Mehmet olduğunu söylüyordu. Hatta çocuk Mehmeti öldüren kişiniyi öldürmek için babasının silahını istedi.


  1. 2. Dünya Savaşında Ölen Pilot


3 yaşındaki James Leininger her gece rüyasında “ Uçak alev aldı düşüyorum” diye bağırarak uyanıyor daha sonra ‘’Ben James Huston ım’’ diye sayıklıyordu. Bu durumdan endişelenen ailesi başta ne olduğunu anlayamadı. Bir gün bir oyuncakçıya giden çocuk ordaki bir uçağı göstererek “ bu bir Corsair” dedi. James kabuslarında uçağının Japonlar tarafından vurulduğu ve alev alarak düştüğünü söylediğinde annesi Andrea büyük bir şok yaşadı. Oğlunun savaşta ölen bir pilotun reankarnesi olduğunu düşündü fakat çocuğun babası Bruce buna inanmayarak çocuğa “ uçak nereden kalktı” diye sordu. Çocuk James hiç düşünmeden “Natoma” diye cevap verdi. Natoma, 2’nci Dünya Savaşı’nda kullanılan uçak gemilerinden birinin ismiydi. Küçük çocuk birkaç hafta sonra bir kitapta Japonya’da Japon ve ABD’li askerlerin karşı karşıya geldiği Iwo Jima adasının resmini gördü ve babasına “İşte uçağım burada düştü” dedi. Jack Larsen ise onun en yakın arkadaşı olan bir başka pilottu. Baba Bruce reankarnasyona inanmayarak Jack Larsen ı aramaya başladı ve sonunda buldu. Ve öğrendikleriyle şaşkına döndü. 1945’teki Iwo Jima Savaşı’nda yalnızca bir ABD’li pilot ölmüştü ve o da terhis olmadan önce son görevine giden 21 yaşındaki James Huston’du. Huston gerçekten de Japonlar tarafından vurulmuş ve uçağı alev alarak düşmüştü.


  1. Titu Vakası


Hindistan’da yaşayan Titu,2.5 yaşındayken ailesine önceki yaşamındaki hayatını, ailesini ve Agra şehrindeki eski evini anlatmaya başladığı. bir radyo dükkanında çalıştığını, adının Suresh Verma olduğunu ve Uma adlı eşinden 2 çocuğu olduğundan bahsediyordu. bir gün silahla öldürüldüğünü, daha sonra cesedinin yakılarak küllerinin nehre atıldığını söylediğinde ailesi çok şaşırdı ve araştırmaya başladı. Uma adlı 2 çocuk sahibi dul bir kadının işlettiği Suresh Radyo isimli bir dükkan olduğunu buldular. Uma, Singh ailesini ziyaret etmeye karar verdi. “Önceki aile”sine kavuşan Titu, Uma’ya önceki yaşamında gittikleri bir panayırı anlattı ve evin bahçesine gömdüğü altınlardan bahsetti. Şoke olan Uma kocasının reankarne olduğuna kesinlikle inanmıştı. Daha sonra ailesi Tituyu agraya götürdüler. çocuk, Suresh’in 2 oğlunu hemen tanıdı ve ölümünden bu yana radyo dükkanındaki değişiklikleri de fark edebildi. Tito, Suresh’in arabasında otururken başına yediği bir kurşunla öldüğünü anlattı. Otopsi kurşunun Suresh’in sağ şakağından girdiğini kafasının solundan çıktığını gösteriyordu. Tito’nun saçları canlı yayında tıraş edildi ve aynı izler ortaya çıktı. Tito Agra’daki mahkemeye cinayeti anlatarak davanın yeniden açılmasını sağladı. Titu’nun verdiği bilgiler sonrasında ise Suresh’in katili cinayeti itiraf etti ve dava kapandı.


Bu videomda bahsedeceklerim bu kadar. Daha fazla bilgi almak için bu alanda dünyadaki en popüler isim olan Profesör Ian Stevensonın kitaplarına ve makalelerine bakarak çalışmalarını inceleyebilir, kendisinin birebir görüştüğü kişilerle olan vakalarına bakabilirsiniz. Reankarnasyon konusunda siz ne düşünüyorsunuz? Reankarnasyona inanıyor musunuz? Yorumlarda belirtiniz. Bir sonraki videoda görüşmek üzere hoşçakalın




«
Previous
Sonraki Kayıt
»
Next
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok

Leave a Reply

Perform

Cat-5

Cat-6