Bu Tarz Konular İçin Youtube Kanalımıza Bakabilirsiniz








Ülkemizde kadim gen araştırmaları maalesef yoktur ancak California Genotic Research Office yöneticisi olan Genotik Profesörü J.Hanset in bir makalesinde kısa bir şekilde yer almaktadır.
Kadim gen kaybolduğu sanılan 10 bin yıllık geçmişi olan Atlantis e kadar uzanan bir araştırma neticesinde Pers Krallığı yani günümüz Iran coğrafyasına özgüdür. Kadim gen sahibi insanlarda gen oranı henüz ölçülememekle beraber en yüksek gen oranının kan grupları ile ilişkisi saptanmıştır. Bu araştırmada O rh(negatif) kan grubundan olan dişi genomların en yüksek gen oranına sahip olduğu üzerinde durulmaktadır. Erkek genomlarda ise germen, slav ve Kafkas ırklarına ait Orh(+) kan gruplu genomlarda en yüksek oranda kadim gen olduğu belirlenmiştir. Ancak gen geliştirme tedavileri ile dişi O rh(-) genomların erkek Orh(+) genomlarla en az 7 kuşak tedavileri ile mümkün olabileceği belirlenmiştir. Bu değerlendirmede özellikle Pers soyuna ait dişi Orh(-) genomların Kafkas erkek Orh(+) genomlarla 7 kuşak iyileştirilmesi haline kadim ırk temsilcilerinin tekrar dünyaya hakim olacağı düşünülmektedir.
Fransız Mason Locası da genom iyileştirme çalışmalarını Opus Dei yani İlluminati ile birlikte 15nci yüzyılda başlatmıştır. ABD li yazar Don Brown ın da eserlerine ilham olan ve Da Vinci nin şifresi adlı romana konu olan KUTSAL GEN araştırması neticesinde Hz İsa peygamberin soyundan gelen KADİM KAN bağının araştırması 500 yıldır sürdürülmektedir. Birçok filme de konu olan Kadim gen ile ilgili olarak günümüzde en çok dikkat çeken filmler arasın Da Vincinin Şifresi yer almaktadır. Birçok kişi internette İlluminati tarikatı ve örgütü hakkında araştırmalar yaparken aynı zamanda en iyi illuminati filmlerini de merak etmektedir. Bu içerikte sizlere, gelmiş geçmiş bağdaştırılan "en iyi illuminati filmleri" bir araya getirdik. İlluminati film önerileri arasında yer alan ve tarikat olgusu ile illuminati ile bağdaştırılan bu listedeki filmleri izlemediyseniz, kesinlikle tavsiye ederiz. Davinci’nin Şifresi / The Da Vinci Code (2006) Yukarıda yer alan Melekler ve Şeytan’lar sinema filminden önce vizyona giren ve Dan Brown’ın aynı isimli kitabından esinlenen Davinci’nin Şifresi filmi, en iyi İlluminati filmleri arasındadır en az Melekler ve Şeytanlar filmi kadar değerlidir. Filmin birçok sahnesinde illumnati tarikatı hakkında birçok emareye ulaşabilirsiniz. Tom Hanks’ın başrolünü paylaştığı filmde heyecan ve aksiyon hiç bitmemektedir. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederiz. Filmde kan bağını kutsallaştırmak adına kadim genoma sahip erkek mason german ırkının erkek temsilcisi halen dünyada yaşayan 1000 kadar kişide bulunduğu düşünülen Orh (+) grubundan erkek genomun ilişki ile dişi genoma gen terapisi uygulayarak 1000 yılda kadim gene ulaşmayı hedeflemişler. S.Kurick in Gözleri tamamen kapalı filminde Tom Cruise, erkek Orh(+) genoma sahip nadi bir insandır ve oral seks ile dişi Kadim gene sahip Pers asıllı Nichole Kindman ile oral ve anal seks yolu ile Nichole Kindman genom oranın%50 artırarak inanılmaz bir güce erişir. Geleceği görme kabiliyetine kavuşan Kindman bu yeteneğini kaldıramaz ve film biter. 500 yıldır gen terapisi masonlarda devam etmektedir. Bu nedenle dünyayı kim yönetiyor diye sorulduğunda herkesin ortak paydasi İSRAİL demesinin altında masonların 500 yıldır devam eden gen geliştirme terapisi yatmaktadır.
«
Previous
Sonraki Kayıt
»
Next
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok

Leave a Reply

Perform

Cat-5

Cat-6