» » » » » » » » » » İnsanların da Bulunduğu Kadim Irklar (7 Ana Kök Soy)



 Bu videomda sizlere Madam Balavatsky'nin gizli doktrin isimli kitabında da yer verdiği insanlardan önce yaşamış olduğu ve insanlardan sonra yaşayacağı düşünülen kadim ırkları 7 Ana Kök Soy biçiminde anlattım hoşunuza giderse beğenip abone olmayı unutmayın.

Öncelikle Merhaba arkadaşlar Bu yazımda sizlere Dünya tarihinin aslında bilinenden daha eski olduğunu , geleceğe yönelik de varsayımlar da bulunan Madam Balavatsky'nin 7 ana kök soy ve Kadim Irklar teorisini anlatacağım

19. yy da yaşayan Dünyanın birçok yerini ziyaret eden Madam Balavatsky Daha önce bulunmamış gizli anıt ve yazıları bulmuştur.
Bu öğrendiği bilgilileri anıtları kaynak göstererek gizli doktrin isimli kitabında konumuz olan 7 kök soy ve kadim ırklardan bahsetmiştir.

Bu kadim irklar sırasıyla
Astral canlılar
Astral devler
Devler
Ve aryanlılardır.

Bunların dışında bizden sonra gelecek olan 2 tane bilinmeyen kök soy vardır

Balavatsky'nin anlattıklarına göre kadim ırklar 7 ana kök soy biçimindedir. 7 ana kök soy da içinde 7 evre ye ayrılmaktadır .Bu sıralamaya göre insanlar 5. Evrededir. Bu evrenin adı aryanlılardır.


Biz insanlıktan çok önce Dünyanın yaşı boyunca her daim canlılar olduğunu iddia eden balavatsky. Başlangıcın ruh benzeri astral canlılar olduğunu Bunların da ilk ana kök soy olduğunu belirtmektedir. Bu kök soyun 7 evresi bulunmaktadır. Her 7. Evrede ise yeni bir kök soya geçilmektedir.
Bunun daha iyi anlaşılması için şöyle bir örnek verelim. Her ana kök soyun 5. Evresinde yeni canlılar oluşmaya başlar. Mesela atlantisliler 5. Evrede iken biz insanların Çin Mısır gibi eski medeniyetleri oluşmaya başlamıştır.

Bu 7 ana kök soyu birer birer ele alacak olursak

1-Astral Soy
Kütlesi ve belirli bir şekilleri olmadığına inanılan enerjisel varlıklardır. Organları olmasa bile duyusal özellik gösterebilen bu varlıklar semavi dinlerde ki Cinlere benzemektedir. 2. Ana kök soy başlamadan önce kıyamet benzeri bir durum ile yok olmuşlardır.

2- Hyperboralılar
Astral soyun bir gelişmiş türü gibi görünen bu varlıklar atlantis mu gibi kayıp bir kıta olan Hyperboada yaşamışlardır. Aynı bitkiler gibi çift cinsiyete sahip bu varlıklar kendi kendilerine üreyebilmektedir. Yarı ruhani yarı somut bir şekilleri bulunmaktadır. 3. Ana kök soy başlangıcında yok olmuşlardır.

3-Lemuryalılar

Günümüzde çok fazla duyduğumuz Kayıp Mu kıtasında yaşadığı düşünülen bu dev canlılar 2. Ana kök soya göre gelişim göstererek tamamen somutlaşmış ve cinsiyetlere ayrılmıştır. Günümüz mitlerinde masallarında çokça yer edinen devlere benzemektedirler. Her ne kadar gerçek değil gibi gelse de günümüzde birbirinden habersiz çok uzakta olan medeniyetlerin Aynı motiflerle Dev Kavramını belirtmesi acaba Gerçekten varlar mıydı diye düşündürmektedir. Ayrıca semavi dinlerde önemli bir yeri olan Hz Nuh'un dedesi enochun kitabinda Nefilim şeklinde geçmektedir. Lemuryalilarin yok oluşu hakkında birden fazla teori bulunsa da en kuvvetlisi 4. Ana kök soy olan Atlantisliler ile yapılan büyük savaşta atlantislilerin çeşitli mitlerde de geçen göksel taşlar ile Mu kıtasıni batirarak Lemuryalilari yok ettiği şeklindedir.

4-Atlantisliler
Atlantislilerin de gene Lemuryalilar gibi Kayıp bir kıtada yaşadığı düşünülmektedir. daha çok ruhsal yönde gelişen bu varlıklar günümüzde doğu mistitizmindeki telekinezi duru görü gibi psişik güçlerin kurucusudur. Atlantislilerin tüm evreleri bilinmektedir bu evrelerin sonlarina doğru biz insanların Çin inka maya mısır gibi ilk medeniyetleri kurulmuştur. Lemuryalilari gelişmiş bir teknolojik silah ile yok eden atlantisliler dünya dışı varlıklar ile temas halinde olduğundan bu gelişmişliğe ve teknolojiye onlar sayesinde sahip olmuştur. Bu sahipliğin bedeli olarak da kendi kıtaları sular altında kalmıştır. bir kısmı bu felaketten kurtularak eski mısır medeniyetini oluşturduğu ile ilgili iddialar bulunmaktadır.

5-Aryanlilar
Bizimde içinde bulunduğumuz bu kök soy Atlantislilerin devamı gibi görülmektedir. bu kök soyun da bütün alt evreleri bilinmektedir.
Bizler şuanda 5. Ana kök soyun 5. Evresinde bulunmaktayiz. Yani bu demek oluyor ki 6. Evrede 6. Ana kök soyun ilk canlıları oluşmaya başlayacak eğer ki böyle bir durum olursa bu anlatılan kadim ırklar teorisinin kanıtı niteliğinde gerçek olduğu anlaşılacaktır.
Balavatsky 1. Dünya Savaşı'ndan önce tahminde bulunarak 6. Ve 7. Evrelerin Avustralya ve Amerika kıtasındaki yerliler olduğunu iddia ederek kıyamet benzeri savaşlar yaşanacağını bu savaşlar sonunda insanlık 6. Ana kök soya geçeceğini söylemiştir. Günümüzde globalleşen dünyada gelişen teknolojiyi de ele aldığımızda insanlık eski dönem insanlara göre farklı bir gelişmişlik seviyesine ulaşmıştır.
Peki bu eski kök soylardan neden hiç bir belge somut bir delil kalmadı ?
Bu iddiayı savunan insanların bu soruya cevabı kök soyların kıtaların batmasıyla ve tufanlarla yok olduğu için cevabın okyanusun derinliklerinde olduğu şeklindedir Günümüz teknolojisi okyanusun derinliklerini henüz tam anlamıyla keşfedememiştir.

Peki bu 7. Ana kök soydan sonra ne olacak tamamen canlılık yok mu oluyor sorusuna alternatif cevap ise
1. Ana kök soyun aslında 7. Ana kök soy olduğudur. Yani canlılık en gelişmiş halini astral soya dönüşerek elde ediyor Dünyamızda büyük bir yok oluş olduğunda bu astral soylar farkli bir yıldız sistemine giderek 7 ana kök soyun evreleri tekrar başlıyor. Bu demek oluyor ki bizim 1. Ana kök soy olan astral soy aslında yok olmuş farklı bir yıldız sistemindeki 7. Ana kök soydu. Bu şekilde bir paradoks ile canlılığın hep süreceğinj iddia eden bu ütopik teori her ne kadar bilimsel dayanağı az olsa da Günümüz dünyasında çok fazla rağbet görmekte çok fazla inanı bulunmaktadır. İleriki videolarda görüşmek üzere.

«
Previous
Sonraki Kayıt
»
Next
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok

Leave a Reply

Perform

Cat-5

Cat-6